Sunday, March 25, 2012

awal ashaari melamar scha al yahya...

video

"sudikah awk jadi yg halal buat sy?.." ^_^
awal sgt romantik!
jgn lah nanges..sy pn nk nanges jugak..huhuhu
sy nak YUNO jugak...

my awal da jadi akhir...


balik-balik class terus bukak lappy..then bukak fb..then bukak twitter..
scrolling up and down and terstop jap..sentap!
awal tweet "alhamdulillah.she said yes :) thanks for your doa n wishes"
view photo..terus terpaparnye gambar di atas..
scha pulak tweet " i'm the luckiest girl :)"
waaa sedey..meleleh air mate saye..sampai ati awal lupakan saye..heart break tau! *tipuje*
sweet nye lah awal..siap melutut 2..mane2 gurl pun klu bf dorang buat camtu sape yg x cair kan..
u r so lucky scha..saye jeles okeh!
daripada form 4 aku minat si awal ni..cite first die berlakon impian ilyana..
ala sitkom sunsilk tuh..mase tuh lidia ibtisam yg jadi heroin..
cite die 10 minit je kot isnin smpai jumaat pastu sabtu ahad ade ulangan..aku pun da x ingat..
yg aku ingat petang2 balik skola je aku mesti tercongok kat depan tb sbb nak tengok awal sampai kene marah dengan mak balik2 skola da ngadap tb..haha
naseb baek aku minat scha jugak sbb die giler2..
congrates both of you..bajet macam awal bace la blog picisan aku ni kan :P
tak sabau nak balik umah nak tunjuk kat mak gamba ni..


KAMI GANYANG RASUAH!


tajok nak gempak padahal explorace je pon..nak tau dengan lebih lanjut sila klik di sini..hehehe malas nak taip..dunia di hujung jari kan..

name grup pon da corrupt..memang ape pon x boleh..aishh

5 minit pertama..semangat berkobar-kobar nak menang tapi tengok je shapik lari..ok tanda2 kekalahan  tuh da jelas terpampang..


5 minit kemudian...semua da pancit..check point first pon x jumpe lg..


ni task yang paling x boleh blah..da la direkod..malu kot :'(


the corrupt team..dapat nombor 2 okeh tapi drpd blakang la..haha
lupe pulak lagi satu kan kite orang kene denda minum air kopi yang sangat pekat dan sangat panas tanpa sebarang gula sampai aku x boleh tido malam! tq urusetia SPR.